Fatmi HysenbelliuMe sa duket lidhja e tyre nuk mbetet vetëm në kuadrin e marrëdhënies socilale.Biznesmeni shqiptar Fatmir Hysenbelliu po hedh hapa më shumë në raportin e tij me sex-simbolin Pamela Andërson.

Lidhaj e tyre u përfol para pak javësh kur Pamela dhe Fatmiri u panë së bashku në të njëjtin event, shumë pranë njëri tjetrit. Zërat filluan të shtohen kur diva 49 vjeçare komtentonte në publikimet e dajlit të makinave luksoze dhe dukej gati e magjesur prej të riut.

Nuk ka më dyshime pas këtyre fotove të publikuara së fundmi. Pamela dhe Fatmiri 25 vjeçar janë parë së bashku të dalin nga i njëjti hotel luksoz në Maiami. Këto pamje janë publikuar nga Daily Mail.

1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here