Ai është një nga djemtë pasaikë më të lakmuar në kryeqytet.

Bëhet fjalë për Fatmir Hysenbelliun. Ai është gjtihmonë në qendër të vëmendjes për shak të jetës së tij luksoze. Këtë herë dikush ka përfituar duke përdorur identitetin e tij.

Fatmiri ka ndarë në Snap Chat të personit i cili përdor emrin dhe fotografinë e tij për t’u shkruar personave të tjerë.

Beqari pasanik është shprehur se këtë problem do e zgjidhë në rrugë ligjore.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here