Katër dizejnatorëve nga Kosova që do të paraqiten në Milano dhe Dubai me veshjet e tyre, do t’u bashkohet edhe Teuta Matoshi-Duriqi. Pas një...
Jessica Simpson është paraqitur në një pistë mode në Paris në cilësinë e modeles sfiluese. Këngëtarja ishte ftuar personalisht të paraqitet si modele...
Ndoshta keni vërejtur se në disa kombinime ngjyra dhe forma e flokëve fitojnë shkëlqim të plotë, vijnë në planë të parë dhe në...
Victoria's Secret" prezantoi sot në New York recipetat 2 milionë dollarëshe të veshura me ar, diamant e zafir. Modelja braziliane Adriana Lima ekspozoi...
Vera po afrohet dhe gratë sigurisht që kanë filluar të ndryshojnë gardarobën e tyre, duke ndjekur trendin më të fundit të veshjeve. Por...
Minifundi nuk ka datë skadence, por datë zgjatjeje duhet të ketë patjetër. Me kalimin e viteve ne ndyshojmë, fizkisht dhe psikologjikisht. Këto ndryshime...