Në një mjedis të denjë të egos fantazmagorike, Karl Lagerfeld, drejtuesi i shtëpisë së famshme të modës, Chanel, prezanton veshjen e nusërisë. Në një...
Ky është një imazh I shkëputur nga “Java Shqiptare e Modës”. Modele duke sfiluar me veshje të stilistit maqedonas Nenad Sakiraski në ditën...
Ekspertët mendojnë se për ta pasur një lëkurë më të tërhequr dhe më të shtrënguar piling i shkëlqyeshëm është fërkimi i saj me...
Janë këto revista që për të gjithë vitin 2010 kanë mbushur faqet e tyre me tendencat më të fundit të modës. Këto janë...
Seksi, stil të lartë dhe klasik janë karakteristika për të kërkuar veshjet tona për këtë vjeshtë dhe dimër. Është e habitshme se sa shpejt...
Stilistët po i shtojnë veshjeve edhe këtë aksesorë.Zakonisht ne presim derisa moti të freskohet për të nxjerr nga gardëroba veshje e ngrohta por...