Këto ditë në Tiranë u zhvillua java e modës shqiptare “Fashionweek Albania” dhe stilistët janë përpjekur të sjellin veshje dhe modele elegante.

Por, ja që në eventin e organizuar në një vend ku nuk egziston një linjë e veshjeve “Made in Albania” duket që kemi shumë për të bërë rreth pasarelave.
Në fotografite qe agjenci te lajmeve si Reuters e etj verehen modele me linja joperfekte, si ne disa foto meposhte.
Gjithashtu ne pasarelë nuk pati një kombinim, të kuptohej nëse veshjet ishin për linjën, pranverë, vjeshtë, dimër.
Mbizotëruan fustanet për të gjitha stinët, disa prej tyre mbreslënës. “Tirana Fashion week” tregoi se vërtet ka pasion për të organizuar pasarela, por nuk duhen anashkaluar shumë gjëra, ku një sy kritik i modës do i konsideronte të pafalshme./BalkanWeb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here