Colin Farrell ka “tetë orë shtesë në ditë” tash që është kthjellët dhe është i tronditur se sa shumë kohë ka humbur më herët në varësinë e tij nga alkooli dhe substancat.

Aktori i filmit “Seven Psychopaths”, ka qenë i pastër që kur shkoi në rehabilitim në vitin 2006 dhe pranon se ai është i habitur se sa shumë kohë ka humbur më herët duke konsumuar alkooli dhe substanca.

“Kam tetë orë në ditë më shumë tash, të cilat nuk i kam pasur më herët, kur pija çdo ditë për 18 vjet… Është sinqeritet, është e vërtetë”, ka thënë Farrel për revistën Details.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here