Lady Gaga ka një fanse të madhe në morinë e adhuruesve të saj.  Bëhet fjalë për 80-vjeçaren Angelin Geramnotta, gjyshen e këngëtares së famshme. Gjyshja i dëgjon të gjitha këngët e mbesës së saj: “E adhuroj muzikën që bën Lady Gaga.”

Përsa i përket veshjeve ekstravagante të këngëtares, gjyshja shprehet: “Unë jam pothuajse e verbër dhe nuk i shoh veshjet për të cilat komentohet kaq shumë.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here