Këngëtarja e hitit “Gjaku im”, pas publikimit të kësaj kënge, sikur ka humbur. Por, jo, mësojmë se Elvana Gjata është duke e përfunduar albumin e saj, por edhe është kudo nëpër shumë koncerte, siç ishte hera e fundit në festën e 28 Nëntorit në Prishtinë.

Mirëpo, ajo e ruan me fanatizëm dhe ne nuk e dimë pse. Si duket, për të mos u përfolur nëse gjërat shkojnë ashtu si më parë, kur i referohet djalit të saj të zemrës.

Por, një mohim te ky lloj fanatizmi nxjerr përfundimin se kjo nuk do të thotë që nuk e ka ndoshta një person zemre.
M. GJ.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here