“Kompania” Pitt dhe Jolie kanë udhëtuar drejt Japonisë. Familja e madhe me dy prindërit, tre fëmijët biologjik dhe tre të adoptuar janë fotografuar në aeroportin e Tokios, në Japoni.

Ata kanë organizuar disa pushime në anën tjetër të botës. Dhe sigurisht me ta nuk mungonin dhe dy dadot e fëmijëve dhe truprojat.

Që të gjithë dukeshin të lumtur dhe te relaksuar.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here