Nuk nisem për pushime përpara se Senati të vendosë për reformën shëndetësore.

Kështu ishte shprehur Presidenti i SHBA-ve Obama dhe duket se kështu ka vepruar vërtet.

Familja Obama ka zbritur sot në aeroportin e Honolulu ku do të kalojë pushimet e festave te fund vitit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here