Familja e 'Sulltan Sylejmanit' drekon në 'Fshatin Shqiptar' Aktori i njohur, Halit Egenç së bashku me bashkëshorten e tij Berguzar Korel dhe me djalin e tij, janë parë duke drekuar në “Arnavutkoy” që në shqip nënkupton “Fshat Shqiptar”.

Në Turqi, “Fshati Shqiptar” është një lagje që i ka mbetur emri nga kohët e vjetra ku jetonin shqiptarët.

Djali i tyre duket se nuk i ka qejf ekspozimet në kamera, pasi që ai është parë duke u fshehur pas shpinës së të ëmës që të mos përballet me kamerën. /KosovaPress/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here