Ministri i Jashtëm Edmond Haxhinasto, edhe pse nuk shfaqet shpesh në publik, paparaci i gazetes “Shqiptarja” e ka kapur atë gjatë një evenimenti në kryeqytet i shoqëruar nga familja e tij.

Gruaja e tij është një anë e panjohur e familjes së ministrit. Bashkëshortja e tij shumë e bukur, edhe pse nuk njihet publikisht, me të drejtë mund të themi renditet një ndër gratë më të bukura të politikanëve shqiptarë.

Ministri Haxhinasto ka një familje të vogël, gruan dhe një vajzë, personazhe që nuk parapëlqejnë të shfaqen vend e pavend, siç ndodh me pjesën tjetër të familjeve të politikanëve. Ndoshta, ministri Haxhinasto ecën me parimin se familja është e shenjtë dhe nuk ngatërrohet asnjëherë me politikë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here