David dhe Victoria Beckham do të kthehen përsëri në Angli.

Çifti, të cilët për momentin janë duke e pritur fëmijën e tyre të katërt, është shkruar sot se planifikojnë të kthehen në shtëpi kur yllit të futbollit do t’i skadojë kontrata me klubin e tanishëm Los Angeles Galaxy në fund të këtij viti.

“David dhe Victoria janë të gatshëm të lënë jetën në Amerikë edhe pse ata e konsiderojnë atë si një Atdhe të dytë”, tha një burim.

“Ata e donë Los Angeles dhe për ta ky vend do të jetë një bazë për ta. Por, kontrata e David do të skadojë së shpejti dhe ai po mendon për të ardhmen. Ai dëshiron që karrierën e tij ta përfundoi në një klub anglez nëse është e mundshme edhe pse nuk ka shumë zgjidhje për këtë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here