Aktori Daniel Craig ka thënë se për shkak të famës nuk mund ta bëjë më jetën normale.

Ylli që luan James Bondin urren faktin se duhet të jetë gjithmonë i kujdesshëm për sjelljen e tij në publik, ndërsa më së shumti urren që nuk mund të shkojë në një kafene dhe të pijë si gjithë të tjerët.

“Më nuk mund ta bëj jetën normale. Nëse diku pini me miqtë ose nëse gjatë pushimit laheni të zhveshur, ditën e ardhshme i gjithë opinioni do të dijë rreth kësaj”, ka thënë Craig për Vanity Fair.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here