Fadil BerishaArsyeja e vizitës disa ditore javën e shkuar në Tiranë, e fotografit shqiptar që jeton në New York, Fadil Berisha, është zbuluar.

Siç shihet dhe nga ky moment fotografik, mjeshtri shfaq në portretin e tij gëzim dhe lumturi, duke qënë se më në fund është bërë shtetas shqiptar, njoftojne mediat shqiptare.

I njohur për ndjenjën e tij patriotike, duket se është pikërisht dokumenti fizik, pasaporta, ajo që për fotografin Fadil Berisha ka tjeter vlerë dhe i jep një tjetër ndjesi, kur ne botën perëndimore, tashmë të prezantohet plotësisht si shqiptar

Prej disa vitesh me talentin dhe punën e tij ka tërhequr vëmëndjen e shumë personaliteteve të show-bizit e biznesit boteror, duke lobuar për bukurinë shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here