Hulumtimi ynë i kësaj rubrike, kësaj herë ishte për djaloshin karizmatik të grupit më ‘in” kosovar, “Nrg Band”.

Kjo ishte fotoja, që Besniku e kishte vënë në profilin e tij, në portalin facebook, ndërsa kishte pak ditë më parë e kishte hedhur dhe këngën me video “Ashtu sikur dje”.

Por, artisti nga Peja nuk është se qëndron shumë në facebook, megjithëse femrat ishin ato që i shkruanin në mur pa fund. Edhe fotot ishin të mbushura plot e përplot me gjininë femërore, ku shihet këngëtari me fanset e shumta të tij.

Dhe, kështu ne erdhëm në konstatim se ai kishte shoqe më shumë se një Rina. /M. GJ/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here