Evi Reçi, këngëtarja e talentuar që aktualisht ndjek studimet për gazetari në shtetin fqinj, Itali, ka riprovuar veten e saj në pasarelë.

Siç kemi mësuar ne, Evi ka tentuar edhe më parë në fushën e modës dhe madje ka dalë shumë e vlerësuar nga kjo industri…

Por këngëtarja pavarësisht angazhimeve të reja, nuk e harron asnjëherë dashurinë e vjetër dhe sa herë që i jepet mundësia pranon të bëhet pjesë e pasarelave./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here