Mendes ka zbuluar se ajo ndjehet komforte me të qenit e zhveshur në ekranin e madh.

Aktorja 36-vjeçare ka thënë për revistën “W” se ajo nuk është shumë e shqetësuar që shihet pa veshje në trup.

“Kurrë nuk e kam pasur problem nudizmin, por nuk i heq teshat pa arsye. Nuk jam ekzibicioniste. Por sinqerisht, për artin tim do të bëj po thuajse gjithçka. Do të dal. E di se ka një linjë të hollë në mes të qenit aktore e respektuar dhe të qenit seks simbol”, ka thënë aktorja.

Mendes po ashtu ka thënë se ajo kalon një pjesë të madhe të kohës së saj private pa veshur asgjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here