Edhe e vdekur këngëtarja Amy Winehouse vazhdon të frymëzojë cdo ditë aktore dhe modele të ndyshme.
E fundit është aktorja, Eva Mendes, e cila e ka imituar këngëtaren angleze në modelin e flokëve dhe në trukim, në filmin e saj të fundit, “Holly Motors”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here