Eva Langoria: Njerëzit mendojnë se jam e çmendurEva Langoria mendon se njerëzit shpesh e marrin angazhimin dhe pasionin e saj si çmenduri sepse sjellja e saj dinamike nënkupton se ajo i vazhdon t’i bëjë gjërat edhe pse duken sikur ato do dështojnë.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, aktorja 40-vjeçare është shprehur: “Kreativiteti vjen si rrjedhojë e ndarjes së mendimeve me njerëz… nuk ka rëndësi nëse është një aktor apo një aktivist… Unë jam tip dinamik.

Njerëzit më thonë se jam e çmendur por unë mendoj se jam e apasionuar. Më pëlqen të rrezikoj. Guxoj të jem e suksesshme dhe guxoj të dështoj”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here