Rihana përsëri me flokë të shkurtër, por nuk është e vetmja. Shikojini cilat nga yjet e kanë ndryshuar në tërësi stilin e flokëve

Ndryshimin drastik, nga flokët të gjatë në të shkurtër, me të cilin ishte prezantuar Rihanna në ndarjen e çmimeve të MTV, kishte nxitur komplimente të shumta.

Aktorja En Hathaway ka vendosur t’i shkurtojë flokët e saj të falshëm, ndërsa që ndryshimin e kishte theksuar edhe me një nuancë paksa më të errët.

Adoleshentja amerikane, Miley Cyrus, i kishte shkurtuar flokët, por më shumë nga anash. U tha se përfundimisht ajo gjeti modelin e flokëve të saj.

Në spektaklin e ndarjes së çmimeve MTV, Alicia Keys ekspozoi stilin e saj të ri të flokëve – të rrafshëta dhe të shkurta. /Telegrafi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here