Këtë javë në emisionin N’Kosovë Show ishin motrat Burniku dhe Shaqir Palushi.

Shaqir Palushi njëherit pronar i kompanisë Fruteks foli për suksesin e kësaj kompanie dhe pijen më të shitur shqiptare Golden Eagle.

Ai në këtë emision dhuroi donacion për një familje nga Istogu, së cilës do t’i ndërtohet një shtëpi.

Ndërsa motrat Burniku, dy vajza të reja dhe studente, njëra e mbuluar, merren me këndim. Shikojeni videon e emisionit më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here