Prishtina edhe këtë vit ka qenë një nga qytetet më të zhurmshme për shkak të festës së Kurban Bajramit. Ne u munduam të bëjmë një hulumtim se kush ishte këngëtari më i kërkuar në këtë festë.

Në fakt, pothuajse të gjitha restorantet dhe vendet ku dëgjohet muzikë dhe kjo për këtë festë më shumë ajo që këndohet “live”, kanë qenë të mbushur plot.

Ndërsa syri ynë kapi më shumë atmosferë dhe shumë njerëz që donin të hynin aty ku këndonte këngëtari Ermal Fejzullahu, që mund të themi se kryesonte si më i dëgjuari në këtë festë. Po adhurues kanë pasur të shumtë edhe këngëtari Labi dhe Nadi. M.GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here