Këngëtari i hitit më të ri “Intrigante”, Ermal Fejzullahu, në RTV21 me shakanë e tij, duke gatuar diçka, në programin festiv të gatimit edhe komentonte dhe fliste.

Këngëtari tha se ai është i mirë si Pavaroti dhe këndon mirë dhe gatuan mirë. Në fakt, për zërin ne e dimë se është një prej këngëtarëve më melodioz që ne kemi, por për gatimin, se sa është i zoti, ne nuk dimë shumë, por e vërtetoi në këtë program se ia thotë kur do.

Artisti ka qenë edhe në këto ditë festash shumë i kërkuar dhe më i dëgjuari ka kënduar në diasporë dhe në Kosovë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here