Njëri  është aktor i njohur i humorit dhe këngëtar, ndërsa tjetri një nga repistët më të dashur. Duke i parë mund të mendojmë që ata nuk kanë asgjë të përbashkët me njëri- tjetrin, por do të gaboheshim.

Djemtë i lidh një dashuri e madhe dhe e përbashkët… Nuk bëhet fjalë për femrat, por për teknologjinë ose më saktë prodhimin e famshëm të Steve Jobs, Ipad. Djemtë i sheh kudo me Ipad në dorë.

Ermali në pauzat e publicitetit gjatë spektaklit “Dancing With the Stars” çlodhej vetëm me Ipad- in e tij. Nga ana tjetër Noizy e “respektoi” Ipad- in duke e bërë edhe pjesë të videoklipit të tij të fundit. Ne u urojmë djemve jetë të lumtur përkrah dashurisë së tyre të madhe!  Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here