Vazhdon lidhja e çiftit simpatik të dalë nga “Big Brother 5”, Ermali dhe Françeska.

Nëse dikush mendon se ata janë drejt ndarjes, e keni gabim, pasi që çifti ka shkuar edhe në malin e shenjtë, i njohur si Kisha e Shën Andonit në qytetit e Laçit për t’u lutur.

Natyrisht, se edhe Ermali dhe Franceska kanë ndezur nga një qiri për të qëndruar sa më gjatë lidhja e tyre, ashtu siç është zakon në këtë vend të shenjtë, që megjithëse është kishë, aty shkojnë të gjithë njerëzit pa dallim feje.

Ne ju themi atyre me shprehjen refren të këtij vendi të shenjtë “Ju ndihmoftë Kisha e Laçit”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here