Ermali dhe Ariana festojnë 7 vjetorin e martesës në VeneciaErmal Fejzullahu ka shkuar me bashkëshorten e tij në Venecia.Çifti Ermal Fejzullahu dhe Ariana kanë shkuar në qytetin romantik të Venecias për të festuar shtatë vjetorin e martesës së tyre.

Ata kanë shfrytëzuar këtë aventurë për të udhëtuar me kondole dhe për të vizituar sheshet dhe vendet historike të qytetit të të dashuruarve, transmeton lajmi.net.

Çifti në shtatë vite martese kanë katër fëmijë të shëndetshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here