Sot do të flasim në këtë rubrikë për një artist, i cili, megjithëse me emrin e tij në portalin “Facebook” figurojnë shumë ta hapur, asnjëri prej tyre nuk është i vërteti.

Ermal Fejzullahu ka treguar për ne në programin e Top Kosova Radios se ai nuk është përdorues i portalit “Facebook”, por meqë dhe babai i tij, Sabri Fjezullahu, e ka hapur një, edhe ai do ta hapë së shpejti.

Këtë e ka thënë me shaka, por ka thënë të mos zhgënjehen njerëzit që pëlqejnë muzikën e tij, pasi ai ende nga e ka një faqe “Facebook”, e ndërsa shumë të tjerë po abuzojnë me emrin e tij në këtë portal.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here