Ermal Mamaqit i përgjigjet Robertit: Nuk të lë të puthësh qenin, jo më gruan timeAlketa Vejsiu ka shkuar tek studion e Ermal Mamaqit ku e ka ftuar atë të kërcejë dhe më pas i ka bërë edhe disa pyetje që vinin nga kasti i “Dance With Me” në studion e tij.

Veç të tjerash ajo i ka bërë një pyetje që vinte prej Robert Alisë, ku i tha se “Pse nuk e le Robertin që të puthte Amin në natën e parë të programit?”, dhe Ermali është përgjigjur se “Robert unë nuk të lë të puthësh qenin tim jo më Amin”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here