Ermal Mamaqi shprehet kundër martesave të homoseksualëveKomiku dhe prezantuesi, Ermal Mamaqi, ka treguar edhe njëherë se është kundër martesave të pjesëtarëve të gjinisë së njëjtë.

“E keni parasysh atë momentin kur takohen çunat dhe puthen me faqe? Sot është dita që nuk takoj asnjë shok”.

“Njerëzit janë bërë shumë të ndjeshëm dhe ngatërrohen. Gëzuar miq”.

“Unë dhe pastori i kishës time përsëri jemi kundër martesave ‘Gay’. Pro jetës, pro familjes, pro shoqërisë, pro dasmës burrë me grua”, shkruan ai në Facebook.

Ermal Mamaqi shprehet kundër martesave të homoseksualëve

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here