Thuhet se që kur ka mbaruar sezoni i parë i spektaklit të humorit “Apartamenti 2XL”, aktori Ermal Mamaqi ka ngelur pa punë.

Madje thonë se ka filluar punë në karaoke, dasma, e gjithandej ku këndohet.

Ekonomia e tregut është e egër! Aq më tepër kur përpara ke edhe një dasmë. Kështu që Ermali e ka marrë seriozisht këtë herë; të punojë dhe vetëm të punojë deri në shtator, kohë kur do të bëhet edhe dhëndër. As pushime, dhe as festa për qejf.

Kudo që e thërrasin nuk përton të shkojë e padyshim të bëjë edhe spektakël, në atë mënyrë që vetëm ai di të bëjë. Të tillë gjë bëri edhe dy ditë më parë në një festë në kryeqytet.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here