Ermal Mamaqi i thyhet besimi: “Bekoi Zot se nuk dinë ç’bëjnëAktori dhe këngëtari Ermal Mamaqi ka publikuar një foto të tij në Instagram, deri këtu nuk asnjë të jashtëzakonshme, por ajo çfarë ngjall kureshtje është dixhitura e fotos.

Ai ka shkruar: Si ka mundësi…

Sa herë largoj dikë nga jeta ime,kuptoj që ma ka pas me të futme…Bekoi Zot se nuk dinë çbëjnë…,”-ka përfunduar Mamaqi. Kush mund të ketë tradhtuar besimin e tij?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here