Ermal Mamaqi dhe Amarda Toska do të martohemi vitin tjetër Në revistën “Anabel” që çifti i famshëm Ermal Mamaqi dhe Amarda Toska, të deklaronin më në fund se vitin e ardhshëm do të lidhin kurorë.

Nuk dihet me saktësi se kur, por e sigurtë është se pas gati 6 vjetësh, çiftit më në fund i është mbushur mendja të shkojnë drejt altarit, pasi kanë përcjellë dhjetëra çifte të tjera nëpërmjet agjensisë së tyre “Ami’s events”.

Përpara se të nisin me ideimin e dasmës, Ermali dhe Ami kanë vendosur të përfundojnë arredimin e apartamentit të tyre të ri tek “Kodra e Diellit”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here