5Ermal Mamaqi, përtej gjithë situatave me humor bëhet edhe serioz.

Ka disa momente të caktuara, që ai i dedikon kohë dhe i dhuron dashuri njerëzve të dashur edhe publikisht.

Këtë herë radhën e ka pasur njeriu më special në jetën e tij, nëna.
“Nëna është personi i vetëm në botë, i cili të do para se të të shohë”, ka cituar ai një shprehje të Johann Heinrich Pestalozzi.

Komentet e ndjekësve kanë qënë të ndryshme e në bazë të ‘interesave’. Burrat kanë shkruar se edhe babai të do para se të të shohë, edhe pse s’të mban në bark.
Postimi serioz e plot dashuri i Ermalit:
4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here