Ermal Fejzullahu është edhe një baba i mirëErmal Fejzullahu, pavarësisht punëve të tij të mëdha, është edhe një baba i mirë.

Sipas një burimi të afërt me këngëtarin, Ermali kujdeset shumë për djalin e tij, me të cilin e kalon shumicën e kohës së lirë.

Ermali ishte fejuar vjet, dhe pas një kohë të shkurtër ishte shtuar me një mashkull në shtëpi.

Një gjë që e kanë vërejtur fansat e tij, është se pas martesës, ai ka shtuar edhe “pak” peshë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here