Erla Mëhilli ka ndryshuar shumë stilin e saj fashion. Takat e gjata mbi 15 centimetra, dhe bluzë me mëngë të gjata e pantallona, ashtu sikurse ka urdhëruar vetë kryeministri Sali Berisha.

Tani, jo se Erla nuk i kishte të gjitha këto kur ishte zëdhënëse e PD-së, por në pozicionin e ri, ka marrë një “hir” më shumë.

Në fakt në fakt, ende nuk është zbardhur e vërteta se pse Erla zuri vendin e Juelës, aq më tepër që në te Bluetooth i kemi parë gjithmonë bashkë nëpër festa. Të mos ketë mbetur i kënaqur doktori nga performanca e Juelës?

Sidoqoftë, në foton që ne shohim, Erla përveçse shumë elegante, na shfaqet edhe shumë e menduar, me një njoftim për shtyp të qeverisë që e mban në dorë, dhe që pritet ta lexojë shumë shpejt në konferencën e radhës që do të zhvillohet në Këshillin e Ministrave. E kush nuk do ta pëlqente zëdhënësen e re të Berishës në performancën që i ka sjellë edhe pozicioni i ri i punës?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here