Erioni dhe Ajola spikasin me stilin elegantKryetari i zgjedhur i bashkisë së Tiranës Erion Veliaj dhe bashkëshortja Ajola Xoxa kanë qenë të pranishëm në festën e Republikës së Francës organizuar në Pallatin e Operas sot në kryeqytet.

Xoxa ka qenë edhe studente në Francë, ndaj prania e saj ishte edhe njëfarë “obligimi” moral.

Ndër personalitetet e shumta të pranishme çifti Veliaj-Xoxa ishin ndoshta mes më të rinjve dhe spikasnin për stilin e tyre elegant.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here