Te futesh në tregun e muzikës amerikane për një shqiptar është gati e pamundur. Por, Erion Kaçani ka një ëndërr dhe është i vendosur ta bëjë realitet.

Kjo pasi ka njohur ata që të çojnë drejt suksesit, siç janë producentët më të mëdhenj të muzikës. Një prej tyre është producent i Lady Gaga, me të cilin Erioni do të realizojë edhe një këngë.

Ndërsa në televizione, por edhe në internet mund të shikoni këngën e tij të fundit “DROP YOUR BACK DOWN” /Bleutooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here