Erion Braçe më trendy se kurrKombinim më të çuditshëm nuk kishim parë ndonjëherë.

Të jenë këto tendencat e fundit të modës?! Në fakt mesa kemi parë nëpër revista e sfilata diçka të tillë nuk na kanë zënë sytë. Ndoshta kjo duhet të jetë moda e disa viteve më pas se nuk ka mundësi.

Dhe në këtë pikë anëtari i kryesisë dhe deputeti i Partisë Socialiste, Erion Braçe është më vizionar se kushdo tjetër.

E kemi parë duke dalë pikërisht nga mbledhja e kryesisë së PS-së, që këto kohë duket më e tensionuar se kurrë.

Dhe siç po shtangni u befasuam dhe ne. Një deputet i veshur me këpucë, pantallona serioze dhe një bluzë pambuke me dragua?!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here