Erinela Bitri, 23 vjecarja shqiptare është konkurentja më e re reality- show më të famshëm në Itali, “Grande Fratello 11”.

Erinela që prej 20 vjetësh jeton me familjen e saj në Itali. Ajo ka lindur në Berat, punon si shitëse në një dyqan veshjesh në Bologna ku dhe ka mbaruar Universitetin si operatore turistike.

E konsideron veten një vajzë mendjemadhe, optimiste, pozitive dhe shumë dinamike dhe ka për të dhënë shumë në këtë show të jashtëzakonshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here