Erëza Arifi nëna më "hot" në PrishtinëNuk janë vetëm nënat VIP, ato të cilat arrinë të mbajnë format dhe të tërheqin vëmendjen me pamjen e tyre edhe pasi bëhen me fëmijë.

Erëza Arifi është një nga femrat, e cila lirisht mund të quhet si nëna më tërheqëse në Prishtinë. Ajo është nënë e vajzës me emrin Troja, por linjat dhe pamja e saj habisin jo pak njerëz, shkruan “Magazina.al”

Përveç paraqitjes së jashtme dhe përkushtimit të saj si nënë, ajo vazhdon t`i vijojë studimet e doktoraturës për financa.

Erëza Arifi nëna më "hot" në Prishtinë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here