Eralda Hitaj, prezantuesja e emisionit “Top Select”, e cila veç të tjerash njihet edhe si modele nga shqiptarët, do të vijë sot në “Bluetooth” pikërisht në rolin e modeles së “Rolex”.

Siç shihet qartë në këtë foto dhe siç dihet tashmë nga shumica, Eralda ka qenë imazhi i markës së njohur të orave…

E reja në këtë mes, qëndron tek fotoja që ne po sjellim. Askush më parë nuk kish shkruar për “zhveshjen” që Eralda ka bërë për hir të “Rolex”. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here