Pas një javë pushime të ciftit mbretëror, William dhe Kate, tani është kthimi në shtëpi.

Në aeroport ata u pritën nga pjesëtarët dhe punonjësit e Pallatit.

Por ajo që ka shqetësuar Dukeshën Kate ishte era e fortë që frynte, e cila për pak ia ngriti fustanin e saj të hollë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here