OneDio: Krahasonë Era Istrefin me RihanënEra Istrefi nuk është më një këngëtare e famshme ku flitet shqip. Pasi mediat serbe dhe kroate shkruan për Erën duke e quajtur një këngëtare të veçantë, tani këngëtarja kosovare po bën bujë edhe në Turqi.

Mediat turke e kanë në ballinat rozë Era Istrefin ku në shkrimet e tyre po e krahasojnë me Rihanën.

“OneDio” një media e respektuar turke i ka publikuar të gjitha hitet e Erës duke e krahasuar me Rihannën e famshme.

Se cili shtet i huaj e ka radhën të shkruaj lëvdata për Erën, mbetet të shihet në ditët në vazhdim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here