Era Istrefi në spital Era Istrefi është shtritë në siptal gjatë qëndrimit të saj në Gjermani.Artistja Era Istrefi është shumë e angazhuar me mbrëmje të ndryshme dhe këtë javë bashkë me Ledrin po qëndrojnë në Gjermani.

Ata sonte është dashur të performojnë në një klub në Berlin, por tani duket se Era nuk do të jetë në gjendje t’i bashkohet Ledri, pasi ajo është shtrirë në spital dhe po pranon ushqim artificial.

Nuk dihet nëse është nga lodhja ose nga ftohja, por është vetë Era që e ka postuar një fotografi të saj në spital.

Era Istrefi në spital

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here