Enver GjokajEnver Gjokaj u shfaq në ekranin amerikan me filmin “The Express” në rolin e Dennis Quaid, më pas “Taking chance” në rolin e Kevin Bacon, dhe “Eagle eye”.

Aktori ka pasur një rol të rregullt në serialin televiziv “Dollhouse”, ndërkohë që ka një tjetër rol në serialin televiziv “The Book of Daniel” si dhe në seritë e “Law & Order: Criminal Intent and The Unit”.

Enver Gjokaj ka përfunduar studimet për art në Universitetin e Nju-Jorkut që në 2006.

Artisti shqiptar është aktivizuar në disa filmat televizivë dhe kinematografikë në SHBA dhe duket se premton vazhdimësi në të ardhmen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here