Enida Petro, bashkëshortja e Arjan ÇanitAjo e veshur gjithmonë me të bardha, ndërsa ai përherë me të zeza. Nuk dihet se ç’mund të ketë bashkuar një gazetar dhe një dentiste, apo të paktën, ajo nuk kërkon që të tregojë “sekretin”, por e cilëson marrëdhënien e saj si të përkryer.
Enida Petro, bashkëshortja e Arjan Çanit, thotë se e ndjen veten rivale me femrat që rrethojnë drejtuesin e “Zonës së lirë” , por ajo që e bën të ndihet mirë është se e “zgjedhura” pikërisht ajo.
E sa për punën, njeriu që mban në tension të gjithë të ftuarit e tij në televizion, ashtu si dhe teleshikuesit, arrin ta bëjë edhe Enidën të ndihet në tension në momentin që ulet në karrigen e pacientit, aq sa ajo nuk ngurron tua “kalojë” miqve të saj stomatologë.
Thashethemet janë, tashmë, pjesë e jetës së tyre, por 14 vitet së bashku duket se e kanë konsoliduar edhe më tepër një lidhje, së cilës ajo nuk do t’i ndryshojë asgjë. Ja rrëfimi i Enidës në një intervistë për “Shekulli”-n:
Enida, keni mbaruar studimet për Stomatologji dhe sot punoni si stomatologe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here