Këngëtarja e re dhe shumë simpatike, Eni Koçi këto ditë të nxehta ka preferuar të shkojë në plazh si shumica e personazheve publike, por edhe njerëzve të thjeshtë.

Megjithatë, edhe në plazh Enin nuk e lë telefoni të pushojë e qetë. Siç shihet edhe në këto foto, ajo është larguar nga njerëzit për të folur në telefon.

Po veç kësaj, Eni duket se ka pasur edhe një problem të vogël, pasi dielli e ka kapur më shumë sesa duhej. Në një foto të postuar në Facebook ajo ka shkuar duke qeshur “Komplet e djegur nga dielli, hahaha….

Më mirë që s’duket fytyra”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here