Këngëtarja e cila më një pasion të çante i hyri botës së muzikës dhe u bë pjesë e pa ndashme e show bizit, dhe nga dita në ditë ajo zgjon dhe shton kureshtjen e ndjekësve gjithashtu dhe medies, shkruan Kosovarja.

Eni është shumë aktive të një pas njëshme janë fotografitë nga ato më të nxehtat. Këto pamje janë të shkëputura nga ndonjë projekt muzikorë apo thjesht këngëtares i është shëndërruar në një opsesion kjo prurje e fotografive.

Është e pa rezistueshme Eni Koçi në këto bikini ajo është por si një vullkan para shpërthimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here