Eneda Tarifa vjen sërish me “Përrallë”, por tani me versionin remix Eneda Tarifa ka prezantuar versionin më të ri të këngës përfaqsuese të Shqipërisë në Eurovizon 2016.

Versioni remix i “Përrallë” ose “Farytale” vjen më me shumë ritëm dhe verore. Ajo përmbledh momentet më të bukura të kompeticionit muzikor ku mori pjesë me të njëjtën këngë.

Në një postim në instagram, ajo njoftoi për klipin më të ri të këngës “Përrallë”.

Për realizimin e këtij klipi Eneda ka bashkëpunuar me Florian Binaj dhe Edison Ngjyla.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here